Ανακύρηξη και Μήνυμα κ. Κυριάκου Καρεκλά

Αγαπητές Συνδημότισσες/Αγαπητοί Συνδημότες,

Με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση μαζί, απευθύνομαι κοντά σας μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους με ψήφισαν και όσους με στήριξαν σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε το τελευταίο διάστημα. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες μου από όλους τους κομματικούς χώρους που ανάλωσαν χρόνο και κόπο για να επιτευχθεί το σημερινό αποτέλεσμα. Επίσης στην αγαπημένη μου οικογένεια για την στήριξη και την υπομονή που είχαν να με ανεχθούν όλη αυτή την περίοδο.

Ευχαριστίες και προς τους ανθυποψηφίους μου για τη βοήθειά τους ώστε η προεκλογική περίοδος να κυλήσει ομαλά και χωρίς αντεγκλήσεις.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Αθηενίτες, αυτούς που με ψήφισαν και αυτούς που δε με ψήφισαν, ότι νιώθω ότι μόλις τέλιωσε για μένα μια μάχη, αλλά αρχίζει τώρα ο «πόλεμος», ο «πόλεμος» για την πρόοδο της αγαπημένης μας Κωμόπολης. Θα ζητήσω τη συμμετοχή όλων σ’ αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε. Προσωπικά θα τηρήσω με ευλάβεια όλες τις υποσχέσεις που έδωσα προεκλογικά και ελπίζω στη συνεργασία τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και όλων των κομμάτων για επίτευξη του στόχου της προόδου της Αθηένου.

Ευχαριστώ ξανά όλους τους Αθηενίτες και εύχομαι ολόψυχα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s